A XTA iniciem aquest últim trimestre de 2024 una etapa que reafirma el nostre compromís amb les telecomunicacions i que continua posicionant l’empresa com a referent tecnològic al territori català.

Aquest capítol arriba acompanyat d’un canvi en la direcció de l’empresa, que obre la porta a noves oportunitats per continuar creixent amb força i experiència, sempre fidels a l’essència i al compromís amb la tecnologia i el desenvolupament del territori, que ha fet avançar i créixer XTA fins el dia d’avui.

El fundador i director Jordi Bastardas, després d’haver impulsat i consolidat XTA al mercat, ha decidit fer un pas al costat. Amb ell XTA, s’ha convertit en un operador de referència a les nostres comarques, assolint més de 15.000 connexions entre llars i negocis.

“Moltes gràcies a tots i a totes per la vostra confiança en un model diferent de veure les telecomunicacions. Espero que continueu confiant en XTA, estic convençut que no trobareu un equip ni un compromís millor d’aquest sector a la zona.

Jo continuaré amb les meves inquietuds amb altres projectes relacionats amb la innovació i el territori, espero que ben aviat en sentiu a parlar.” – Jordi Bastardas.

En l’inici d’aquesta etapa ens complau presentar-vos en Sergi Galofré, qui assumirà la direcció general d’XTA a partir d’ara i que s’incorpora entusiasmat amb tots els reptes de creixement i innovació que té per davant.

“Estic molt agraït per la confiança que XTA ha dipositat en mi per liderar aquest projecte, i assumeixo aquesta gran responsabilitat amb molta il·lusió. La meva intenció és continuar fent que XTA evolucioni i continuï assolint èxits i noves vies de creixement sense renunciar als valors amb els que m’identifico.” – Sergi Galofré.

Amb una sòlida trajectòria en el sector de les telecomunicacions del territori i un vincle profund amb el Penedès, Galofré compta amb les qualitats estratègiques i de lideratge necessàries per seguir guiant l’empresa cap a nous horitzons.

Des d’XTA estem convençuts que, sota la seva direcció, l’empresa seguirà avançant amb determinació per tal de connectar les persones del territori, tot mantenint-nos fidels a l’objectiu d’oferir serveis de proximitat i qualitat.