Volem ser a prop teu, com sempre hem fet, i és per això que treballem pensant en el teu benestar, tranquil·litat i seguretat. Amb un bagatge de quasi de 12 anys d’experiència entrant a milers de llars per connectar els nostres serveis, podem dir que hem vist de tot! L’experiència, però, també ens diu que obrir la porta de casa teva, no és qualsevol cosa.

A casa teva, com a casa nostra.

Els nostres tècnics no només són experts qualificats, sinó que també estan formats per garantir una experiència neta, professional i sobretot agradable. Sabem que cada llar és única, i per això ens esforcem en adaptar-nos a cada situació, respectant els horaris, mantenint la neteja i responent a qualsevol dubte amb la millor actitud.

En els darrers dies, alguns mitjans de comunicació han alertat d’una nova estafa que té la fibra òptica com a excusa. L’estafador es fa passar per un tècnic de fibra òptica i s’inventa motius urgents per intentar accedir al teu domicili, com ara una suposada reparació necessària per solucionar una saturació a la línia. Un cop dins de casa, pot aprofitar un moment de distracció per robar objectes de valor o recollir informació per planificar un furt futur.

Important! Mai enviem a un tècnic sense previ avís.

Des d’XTA, volem recordar-te que mai enviem un tècnic sense prèviament comunicar-ho, així com totes les nostres reparacions o intervencions tècniques, es planifiquen prèviament de forma controlada i pactada amb l’usuari. I és que la nostra manera de treballar és un dels aspectes que més ens defineix, és per això que amb molta cura, portem un control exhaustiu de l’agenda dels nostres tècnics des de la seu central a La Granada.

 

Per a qualsevol dubte et pots posar en contacte amb nosaltres a través del telèfon 93 897 52 00 o via correu electrònic a info@xta.cat.